top of page

TURUN TUOMIOPÄIVÄ 2023

Turun Tuomiopäivä on kolmipäiväinen virallinen CrossFit-lisensoitu kilpailu, joka järjestetään Turussa Urheilupuiston Yläkentällä  17.-19.8.2023.

DSC02575 (1)_edited.jpg

ELITE-SARJA

Elite-sarja kisaa Turussa torstaista lauantaihin 17.-19.8.2023. Urheilijat valitaan kolmeviikkoisen karsinnan kautta.

NOBULL CrossFit Games Quarterfinals toimii karsintana Elite-sarjaan. Ilmoittautuminen karsintaan on auki!

 

Karsinta alkaa perjantaina 17.3.2023 klo 18.00 ja urheilijoilla on 24 päivää aikaa suorittaa se. Karsinta-aika päättyy sunnuntaina 9.4.2023 klo 18.00. Karsinnan päätteeksi kisakutsut lähetetään 30 parhaalle miehelle ja naiselle (15+15) Turun Tuomiopäivään. Lisäksi kisaamaan kutsutaan 5+5 urheilijaa ilman karsintaa.

Karsintaan voi ilmoittautua Early Bird -hintaan 19€ 17.3.2023 klo 18.00 asti. Tämän jälkeen hinta on 29€. Molempiin hintoihin lisätään palvelumaksut.

Kisaajalipun hinta on 199€ + palvelumaksu. Hinta sisältää mm. huoltajalipun (sis. katsojalipun kahdelle päivälle), t-paidan, goodiebagin ja ruokailun. Kolmelle parhaalle urheilijalle on luvassa rahapalkinto (palkintorahaa yhteensä 7000€).

Käytämme Competition Corneria. Sieltä löydät kaikki tarvittavat lisätiedot ja sitä kautta pääset myös ilmoittautumaan mukaan.

RX-SARJA

Avoin sarja eli RX-sarja kisaa Turussa perjantaista lauantaihin 18.-19.8.2023. RX-sarjan kilpailuun (40 miestä ja 40 naista) voi osallistua kuka tahansa, urheilutaustasta tai taitotasosta riippumatta. Vaativimpia voimisteluliikkeitä (ring mu, bar mu ja käsilläkävely) ei RX-sarjassa vaadita.

RX-sarjan liput tulevat myyntiin toukokuussa 2023.

Ennen varsinaista lipunmyyntiä on mahdollisuus voittaa itselleen etuosto-oikeus RX-sarjan kisaajalippuun - kaikkien Elite-sarjan karsintaan osallistuneiden kesken (sijat 15+) arvotaan 5+5 kpl etuosto-oikeuksia. Etuosto-oikeudella saat ostaa lipun ennen varsinaista ostopäivää, joten saat varman kisapaikan. Karsintaan ilmoittautuminen tapahtuu Competition Cornerissa.

Arvonta tapahtuu Elite-sarjan karsintojen päätyttyä.

Etuosto-oikeuden voi jättää käyttämättä, mikäli ei tahdo kisata RX-sarjassa. Etuosto-oikeus on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa toiselle. 

Jos käytät etuosto-oikeuden, mutta saatkin peruutuspaikan Elite-sarjaan, on etuosto-oikeus mahdollista vaihtaa Eliten kisalippuun.

RX-sarjan kisaajalipun hinta on 159€ + palvelumaksu. Hinta sisältää mm. huoltajalipun (sis. katsojalipun kahdelle päivälle), t-paidan, goodiebagin ja ruokailun.

Käytämme Competition Corneria. Sieltä löydät kaikki tarvittavat lisätiedot ja sitä kautta pääset myös ilmoittautumaan mukaan.

bottom of page