top of page

KARSINTA

Turun Tuomiopäivän Elite-sarjaan valitaan kisaajat kolmeviikkoisen karsinnan kautta.

Vuonna 2023 karsintana toimii NOBULL CrossFit Games Quarterfinaalien lajit.

Karsintaan voi osallistua kuka vain!

Ilmoittautuminen on auki!

DSC08858_edited.jpg

KARSINTA

Karsintana Elite-sarjaan toimii NOBULL CrossFit Games Quarterfinals.  Karsintaan voi osallistua, vaikka ei olisi edennyt Open-vaiheesta virallisiin CF Games Quarterfinaaleihin. Karsinta alkaa perjantaina 17.3.2023 klo 18.00 ja suoritusaikaa on 24 päivää. Karsinta-aika päättyy sunnuntaina 9.4.2023 klo 18.00.

 

Lajit suoritetaan virallisten CFG ohjeiden mukaan. Kaikki karsintasuoritukset on videoitava. Suorituksia tuomaroivan henkilön tulee olla käynyt CrossFit Judge's Course. Jokaiselta Turun Tuomiopäivään etenevältä urheilijalta tullaan tarkastamaan kaikki karsintasuoritukset videoilta.

Elite-sarjassa kisapaikkoja on 20+20. Karsinnan päätteeksi 30 parasta miestä ja naista (15+15) saavat kutsun Turun Tuomiopäivään. Lisäksi 5+5 urheilijaa kutsutaan mukaan kisaamaan ilman karsintaa.

Karsintaan ilmoittautuminen tapahtuu Competition Cornerin kautta. Karsintaan voi ilmoittautua Early Bird -hintaan 19€ ennen 17.3. klo 18.00. Tämän jälkeen hinta on 29€. Molempiin hintoihin lisätään palvelumaksut.

Karsintaan kuuluu tänä vuonna myös CrossFit-salien välinen kisa - lue lisää täältä.

KARSIMALLA OSALLISTUT ARVONTAAN

Kaikkien Elite-sarjan karsintoihin osallistuneiden kesken (sijat 15+) arvotaan 5+5 kpl etuosto-oikeuksia RX-sarjan kisaajalippuihin. Etuosto-oikeudella saat ostaa lipun ennen varsinaista ostopäivää, joten saat varman kisapaikan RX-sarjassa.

Etuosto-oikeuksien arvonta tapahtuu Elite-sarjan karsintojen päätyttyä. Etuosto-oikeuden voi jättää käyttämättä, mikäli ei tahdo kisata RX-sarjassa. Etuosto-oikeus on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa toiselle. Jos käytät etuosto-oikeuden, mutta saatkin peruutuspaikan Elite-sarjaan, on etuosto-oikeus mahdollista vaihtaa Eliten kisalippuun.

Hingane-Lauantai-Set5-DSC08480.jpg
bottom of page