top of page

TURUN TUOMIOPÄIVÄ 2023

Turun Tuomiopäivä on virallinen CrossFit-lisensoitu kilpailu, joka järjestetään Turussa Urheilupuiston Yläkentällä  17.-19.8.2023.

KATSOJALIPUT

Katsojaliput ovat myynnissä nyt! 

2-päivää varatulla istumapaikkalla 69,90€
2-päivää 49,90€
2-päivää ryhmälippu (10 lippua) 399€

1-päivä perjantai 14,90€
1-päivä lauantai 39,90€

Urheilupuiston Yläkentän katetusta katsomosta puolet istumapaikoista on paikoitettuja istumapaikkoja (kts kuvassa katsomo A ja B). Näille paikoille saat ostettua lipun Liveton lippukaupasta tuotteella "istumapaikkalippu 2-päivää".

Tapahtuma-alueelta löytyy vapaassa käytössä olevia istumapaikkoja kisa-areenan vasemmalta puolelta, anniskelualueelta sekä katetun katsomon reunakatsomoista.  

Alle 12-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa tapahtumaan ilmaiseksi (poislukien paikoitetut istumapaikat)

Kisaajaliput RX-sarjaan tulevat myyntiin 3.5.2023 klo 12.00 Competition Cornerin kautta. Osta lippusi täältä!

TAPAHTUMAINFO

SAAPUMINEN

Turun Urheilupuiston Yläkentälle (Paavo Nurmen puistotie 11) pääsee helposti Jokirannasta tultaessa Kaupunginteatterin takaa Neitsytpolulta. Samppalinnankadulla on pieni parkkipaikka-alue, ja muutoin kadunvarsipaikkoja löytyy ympäröiviltä teiltä. Suosittelemme tulemaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä, pyöräillen tai jalan. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Katsojaliput voit ostaa nettisivujen kautta tai Liveto.fi. Tapahtuman porteilla ei erillistä lipunmyyntiä vaan liput on ostettava ennakkoon!

 

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueella on viime vuoden tapaan anniskelualue ja lisäksi moneen makuun sopivia  ruokakojuja. 

 
ANNISKELU JA TUPAKOINTI

 
Tapahtumassa on Yläkentällä rajattu anniskelualue, jonka ikäraja on K-18. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle sekä tupakointi alueella on kielletty. Tupakointipiste sijaitsee Yläkentän porttien ulkopuolella ja se on merkitty pohjapiirustukseen. 

JATKOBILEET

Perjantai: TBA

Lauantai: TBA

ESTEETTÖMYYS 

 

Yläkenttä sijaitsee jyrkän mäen päällä hiekkateiden päässä. Tekonurmikenttä, ei portaita. Ei esteettömiä wc-tiloja. Lähimmät estettömät wc-tilat Paavo nurmi stadionilla noin 500 metrin matkan päässä. Rajattu määrä esteettömiä katsomopaikkoja kentän laidalla sisäänkäynnin puoleisella lyhyellä sivulla.

 

Avustajaa tarvitsevien katsojien tulee ostaa oma pääsylippu tapahtumaan, mutta avustajat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan henkilön kanssa.

​​

ERITYISJÄRJESTELYT


Tällä hetkellä tapahtumasuunnittelut jatkuvat hallituksen linjaukset huomioiden. Kisaajien, katsojien, vapaaehtoisten ja näytteilleasettajien turvallisuus ja terveys on meille erittäin tärkeää  ja olemmekin pyrkineet varautumaan tilanteeseen mahdollisimman hyvin.

Tänä vuonna kisoja on mahdollista seurata myös livestriimin välityksellä.

MUUTA 

 

Eläimiä ei valitettavasti saa tuoda Yläkentälle.

Lastenvaunujen kanssa voi tulla. Alle 12-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa katsomoon ilmaiseksi. 

bottom of page