top of page

TILAA UUTISKIRJE
JA VOITA YÖ HOTEL KAKOLASSA

Turun Tuomiopäivän upouuden uutiskirjeen tilaajana kuulet tärkeimmät festariuutiset ensimmäisenä ja pysyt kartalla mm. oheistapahtumista ja eduista😍

Kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan yksi yö Hotel Kakolassa kahden hengen Standard-huoneessa. Arvonta suoritetaan 31.5.2023.

Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

DSC01101_edited.jpg

PYSY AJAN TASALLA TILAAMALLA UUTISKIRJE

Kiva, kun oot mukana!😊

MIKÄ HOTEL KAKOLA?

 

Hotel Kakola on vastuullinen, kotimainen ja ainutlaatuinen hotelli - se nimittäin sijaitsee entisellä vankila-alueella. Tapahtumapaikalle, eli Turun Urheilupuiston Yläkentälle on Hotel Kakolasta alle 2 km.  Tutustu Hotel Kakolaan lisää tästä.

Event Center

Hotel Kakola on majoitusyhteistyökumppanimme ja toimii Turun Tuomiopäivä Event Centerinä tapahtumaviikonlopun ajan. Kakolaan pääsevät majoittumaan alennushinnalla niin urheilijat, vapaaehtoiset kuin katsojatkin. Kaikkiin huoneisiin kuuluu aamiainen.

Myös urheilijailmoittautuminen tapahtuu tänä vuonna molempien sarjojen osalta Event Centerissä, Hotel Kakolassa.

Superior huone_edited.jpg

Majoitus

Standard-huone, King (2 hlö)

Yksi yö: 129€

Kolme yötä: 299€

Varaaminen: Valitse haluamasi päivämäärät 17.-20.8.2023 väliltä. Valitse Standard-huone, King otsikon alta TUOMIOPÄIVÄ yhden yön varausta varten tai TUOMIOPÄIVÄ III kolmen yön varausta varten.

Muut huoneluokat (esim. perhehuone ja sviitti)

Alennus -10% koodilla TUOMIOPÄIVÄ

Varaaminen: Syötä alekoodi TUOMIOPÄIVÄ tilausvaiheessa.

Majoituspalveluiden lisäksi Hotel Kakola tarjoaa muitakin meidän tarpeisiimme räätälöityjä palveluita viikonlopun aikana - näistä tulossa lisää infoa myöhemmin.

bottom of page