VAPAAEHTOISET

Haluatko olla mukana luomassa keskikesän urheilufestaria Turun sydämessä? Haluatko nähdä toiminnallisen urheilun kisojen esiriipun taakse, antaa oman panoksesi kisojen sykkeeseen ja kokea toisen ulottuvuuden CF kansan yhteisöllisyyteen?

Hae mukaan Turun Tuomiopäivän vapaaehtoiseksi TÄÄLTÄ!

Hakuaika päättyy 15.5.2021. Mikäli sinulla on kysyttävää vapaaehtoisasioihin liittyen, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen vapaaehtoiset@turuntuomiopaiva.com

MITÄ HOMMII MEIL OLIS SUL?

Turun Tuomiopäivän vapaaehtoisjengi on jaettu työtehtävien mukaan tiimeihin. Kaikilla tiimeillä on oma vastuualueensa tapahtuman toteutuksessa ja jokaisella ryhmällä on oma vastuuhenkilönsä

Yleisöpalvelut

Toiminnallisessa urheilussa yleisön rooli kisojen tunnelmalle on merkittävä. Tässä tiimissä pidetään huolta, että yleisön kisakokemus on ikimuistoinen. Tiimin tehtäviin kuuluu infopisteellä toimiminen, lippujen skannaaminen, yleisölle varatun alueen ylläpito ja kisan sykkeessä eteen tulevien haasteiden selvittäminen. Tämän lisäksi tiimi hoitaa myös vapaaehtoisten aluetta backstagella. Tehtävissä on eduksi asiakaspalveluhenkisyys ja nopeastikin muuttuviin tilanteisiin sopeutuminen. 

 

Tulos- & urheilijapalvelut

Tulos- ja urheilijapalveluissa työskennellään tiiviissä yhteistyössä tuomareiden kanssa ja lähellä urheilijoita. Tiimin tehtäviin kuuluu muun muassa tuloskorttien hallinta, tulosten laskeminen, urheilijoiden kokoaminen ennen kisa-areenalle menemistä ja urheilija-alueen ylläpito. Tämä on tiimi isolla T:llä ja yhteistyö tiimiläisten välillä on tiivistä. Jos haaveilet kisaamisesta tulevaisuudessa, voi tässä tiimistä työskentelystä olla hyötyä, sillä pääset seuraamaan lähietäisyydeltä urheilijan kisapäivien kulkua. 

 

Tuomarointi

Tuomarit ovat merkittävässä roolissa onnistuneiden kisojen järjestämisessä. Tiimin tehtäviin kuuluu kisalajeihin perehtyminen ennen kisoja ja urheilijoiden kisasuoritusten tuomarointi kisojen aikana. Napakka ja johdonmukainen tuomarilinja takaa kilpailijoille tasavertaisen kisakokemuksen. Hyvä lajin liikestandardien tuntemus ja aiempi kokemus tuomaroinnista ovat eduksi tuomariksi valituksi tulemisessa. Tuomaritiimiin valitaan ensisijaisesti sellaisia henkilöitä, jotka ovat suorittaneet  Crossfit online judges coursen (linkki kurssiin).

 

Gear-tiimi

Gear-tiimissä pääsee nauttimaan kisojen tunnelmasta kisojen ytimestä, kilpailuareenalta käsin. Tiimin tehtäviin kuuluu kisalajeihin kuuluvien välineiden siirtäminen lajien ja erien välissä. Gearilainen osaa ottaa ohjeita vastaan ja toimia saumattomasti tiiminä tiukankin paikan tullen. Gearissa ei tarvitse olla lihaskimppu, mutta tiimiläisten pitää pystyä kuitenkin liikuttelemaan painoja ja välineitä sujuvasti.