TAPAHTUMAINFO 

SAAPUMINEN

Turun Urheilupuiston Yläkenttä (Paavo Nurmen puistotie 11) ja  Samppalinnan maauimala (Volter Kilven katu 2) sijaitsevat vain parinsadan metrin etäisyydellä toisistaan.
 
Yläkentälle ja Samppalinnan maauimalaan pääsee helposti Jokirannasta tultaessa Kaupunginteatterin takaa Neitsytpolulta. Samppalinnankadulla on pieni parkkipaikka-alue, ja muutoin kadunvarsipaikkoja löytyy ympäröiviltä teiltä. Suosittelemme tulemaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä, pyöräillen tai jalan. Kaikki kisalokaatiot sijaitsevat alle 20 minuutin kävelymatkan päässä Turun kauppatorilta, aivan Jokirannan tuntumassa.
 

ESTEETTÖMYYS 

 

Samppalinnan maauimalaan sijaitsee jyrkän mäen päällä. Kaksi esteetöntä paikoituspaikkaa mäen päällä. Samppalinnan maauimalassa on automaattiovi, esteettömät wc:t sekä induktionsilmukka kassalla, uinninvalvonnassa ja kahvion tiskillä.

 

Yläkenttä sijaitsee jyrkän mäen päällä hiekkateiden päässä. Tekonurmikenttä, ei portaita. Ei esteettömiä wc-tiloja. Lähimmät estettömät wc-tilat Paavo nurmi stadionilla noin 500 metrin matkan päässä. Rajattu määrä esteettömiä katsomopaikkoja kentän laidalla sisäänkäynnin puoleisella lyhyellä sivulla.

 

Pyörätuoliasiakkaiden ja muiden avustajaa tarvitsevien tulee ostaa oma pääsylippu tapahtumaan, mutta avustajat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan henkilön kanssa.

 
ANNISKELU JA TUPAKOINTI
 
Tapahtumassa on Yläkentällä rajattu anniskelualue, jonka ikäraja on K-18. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle sekä tupakointi alueella on kielletty. Tupakointipiste sijaitsee Yläkentän porttien ulkopuolella ja se on merkitty pohjapiirustukseen. 

JATKOBILEET

 Perjantai: Fredrik Bar, esiintyjänä Tommi Läntinen, sisäänpääsy 10€. Tapahtuman rannekkeella jonon ohi klo 23 asti.

Lauantai: Fredrik Bar, esiintyjänä trubaduuri Mark Tuomela, ilmainen sisäänpääsy. Tapahtuman rannekkeella jonon ohi klo 23 asti

Sunnuntai:  Forte

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueella on viime vuoden tapaan anniskelualue ja lisäksi moneen makuun sopivia  ruokakojuja. 

ERITYISJÄRJESTELYT


Tällä hetkellä tapahtumasuunnittelut jatkuvat hallituksen linjaukset huomioiden. Kisaajien, katsojien, vapaaehtoisten ja näytteilleasettajien turvallisuus ja terveys on meille erittäin tärkeää  ja olemmekin pyrkineet varautumaan tilanteeseen mahdollisimman hyvin.

  Lisäksi tänä vuonna kisoja on mahdollista seurata myös livestriimin välityksellä.

LIPPUJEN OSTAMINEN

 Katsojaliput voit ostaa nettisivujen kautta tai Liveto.fi. Tapahtuman porteilla ei erillistä lipunmyyntiä vaan liput on ostettava ennakkoon!

MUUTA 

 

Eläimet eivät pääse Yläkentälle tai Samppalinnan maauimalaan. 

 

Lastenvaunujen kanssa voi tulla ja alle 12-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa katsomoon ilmaiseksi. 

 

AIKATAULU

Perjantai 26.8.2022
klo 9-10 Urheilijarekisteröityminen Urheilupuiston Yläkentällä
klo 10-11 Urheilijabriiffi Yläkentällä
klo 12-15 Laji 1 (ilman yleisöä, sijainti julkistetaan tapahtumaviikolla)
klo 17 Yläkentän festarialueen ovet aukeavat yleisölle
klo 17.30-22 Laji 2

Lauantai 27.8.2022
klo 10-13 Laji 3 (sijainti julkistetaan elokuussa)
klo 13.15 Yläkentän ovet aukeavat yleisölle
klo 14-22 Lauantain loput lajit Yläkentällä

Sunnuntai 28.8.2022
klo 10.30 Yläkentän ovet aukeavat yleisölle
klo 11-17 Sunnuntain lajit Yläkentällä
klo 17.30 Palkintojen jako

Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin aikautaulun muutoksiin!