TAPAHTUMAINFO 

SAAPUMINEN

Turun Urheilupuiston Yläkenttä (Paavo Nurmen puistotie 11) ja  Samppalinnan maauimala (Volter Kilven katu 2) sijaitsevat vain parinsadan metrin etäisyydellä toisistaan.
 
Yläkentälle ja Samppalinnan maauimalaan pääsee helposti Jokirannasta tultaessa Kaupunginteatterin takaa Neitsytpolulta. Samppalinnankadulla on pieni parkkipaikka-alue, ja muutoin kadunvarsipaikkoja löytyy ympäröiviltä teiltä. Suosittelemme tulemaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä, pyöräillen tai jalan. Kaikki kisalokaatiot sijaitsevat alle 20 minuutin kävelymatkan päässä Turun kauppatorilta, aivan Jokirannan tuntumassa.
 

ESTEETTÖMYYS 

 

Samppalinnan maauimalaan sijaitsee jyrkän mäen päällä. Kaksi esteetöntä paikoituspaikkaa mäen päällä. Samppalinnan maauimalassa on automaattiovi, esteettömät wc:t sekä induktionsilmukka kassalla, uinninvalvonnassa ja kahvion tiskillä.

 

Yläkenttä sijaitsee jyrkän mäen päällä hiekkateiden päässä. Tekonurmikenttä, ei portaita. Ei esteettömiä wc-tiloja. Lähimmät estettömät wc-tilat Paavo nurmi stadionilla noin 500 metrin matkan päässä. Rajattu määrä esteettömiä katsomopaikkoja kentän laidalla sisäänkäynnin puoleisella lyhyellä sivulla.

 

Pyörätuoliasiakkaiden ja muiden avustajaa tarvitsevien tulee ostaa oma pääsylippu tapahtumaan, mutta avustajat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan henkilön kanssa.

 
ANNISKELU JA TUPAKOINTI
 
Tapahtumassa on Yläkentällä rajattu anniskelualue, jonka ikäraja on K-18. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle sekä tupakointi alueella on kielletty. Tupakointipiste sijaitsee Yläkentän porttien ulkopuolella ja se on merkitty pohjapiirustukseen. 

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueella on viime vuoden tapaan anniskelualue ja lisäksi moneen makuun sopivia  ruokakojuja. 

ERITYISJÄRJESTELYT


Tällä hetkellä tapahtumasuunnittelut jatkuvat hallituksen linjaukset huomioiden. Kisaajien, katsojien, vapaaehtoisten ja näytteilleasettajien turvallisuus ja terveys on meille erittäin tärkeää  ja olemmekin pyrkineet varautumaan tilanteeseen mahdollisimman hyvin.

  Lisäksi tänä vuonna kisoja on mahdollista seurata myös livestriimin välityksellä.

LIPPUJEN OSTAMINEN

 Lipunmyynti alkaa 19.4.2021

MUUTA 

 

Eläimet eivät pääse Yläkentälle tai Samppalinnan maauimalaan. 

 

Lastenvaunujen kanssa voi tulla ja alle 12-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa katsomoon ilmaiseksi. 

 

AIKATAULU

Turun Tuomiopäivän 2021 aikataulut julkistetaan myöhemmin, stay tuned!

PERJANTAI 02.07.

LAUANTAI  03.07.

 

   SUNNUNTAI  04.07.