TAPAHTUMAINFO 

SAAPUMINEN

Turun Urheilupuiston Yläkenttä (Paavo Nurmen puistotie 11), Samppalinnan maauimala (Volter Kilven katu 2) sekä Hämähäkkitontti (Itäinen Rantakatu 12) sijaitsevat kaikki vain parinsadan metrin etäisyydellä toisistaan.
 
Yläkentälle ja Samppalinnan maauimalaan pääsee helposti Jokirannasta tultaessa Kaupunginteatterin takaa Neitsytpolulta. Samppalinnankadulla on pieni parkkipaikka-alue, ja muutoin kadunvarsipaikkoja löytyy ympäröiviltä teiltä. Suosittelemme tulemaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä, pyöräillen tai jalan. Kaikki kisalokaatiot sijaitsevat alle 20 minuutin kävelymatkan päässä Turun kauppatorilta, aivan Jokirannan tuntumassa.
 

ESTEETTÖMYYS 

 

Samppalinnan maauimalaan sijaitsee jyrkän mäen päällä. Kaksi esteetöntä paikoituspaikkaa mäen päällä. Samppalinnan maauimalassa on automaattiovi, esteettömät wc:t sekä induktionsilmukka kassalla, uinninvalvonnassa ja kahvion tiskillä.

 

Yläkenttä sijaitsee jyrkän mäen päällä hiekkateiden päässä. Tekonurmikenttä, ei portaita. Ei esteettömiä wc-tiloja. Lähimmät estettömät wc-tilat Paavo nurmi stadionilla noin 500 metrin matkan päässä. Rajattu määrä esteettömiä katsomopaikkoja kentän laidalla sisäänkäynnin puoleisella lyhyellä sivulla.

 

Pyörätuoliasiakkaiden ja muiden avustajaa tarvitsevien tulee ostaa oma pääsylippu tapahtumaan, mutta avustajat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan henkilön kanssa.

 
ANNISKELU JA TUPAKOINTI
 
Tapahtumassa on Yläkentällä rajattu anniskelualue, jonka ikäraja on K-18. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle sekä tupakointi alueella on kielletty. Tupakointipiste sijaitsee Yläkentän porttien ulkopuolella ja se on merkitty pohjapiirustukseen. 

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueella on viime vuoden tapaan anniskelu ja lisäksi erityisesti ruokakojujen määrää on kasvatettu merkittävästi 

Tapahtuma-alueelta löydät muun muassa:

Bagel House

Linnaburger

Fiilis Café & Bistro

Turku Kahvilla

Mex-Mex

Hunningolla Bar

Fabulous Falafels

Harjattulan Kartano

Gastromobile

ERITYISJÄRJESTELYT


Tällä hetkellä tapahtumasuunnittelut jatkuvat hallituksen linjaukset huomioiden. Kisaajien, katsojien, vapaaehtoisten ja näytteilleasettajien turvallisuus ja terveys on meille erittäin tärkeää  ja olemmekin pyrkineet varautumaan tilanteeseen mahdollisimman hyvin.

  Lisäksi tänä vuonna kisoja on mahdollista seurata myös livestriimin välityksellä.

LIPPUJEN OSTAMINEN

 Maksuvälineenä verkkokaupassa käyvät yleisimpien verkko- ja korttimaksuvaihtoehtojen lisäksi myös Smartum Pay sekä Eazybreak. Katsojalipun hinta on 14,90 € (sis. toimitusmaksu 1,50 €) ja kisaajalipun 79 € (sis. toimitusmaksu 2,50 €).

Alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi aikuisen seurassa. Perjantaina tapahtumaan vapaa pääsy.

Tapahtuman ovella EI  OLE LIPUNMYYNTIÄ

MUUTA 

 

Eläimet eivät pääse Yläkentälle tai Samppalinnan maauimalaan. 

 

Lastenvaunujen kanssa voi tulla ja alle 12-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa katsomoon ilmaiseksi. 

 

Perjantaina tapahtumassa vapaa pääsy. Lauantain kaikkia kisalajeja pääsee seuraamaan katsojalipulla.

  VUODEN 2020   KISAINFO  

Turun tuomiopäivä on kaksipäiväinen toiminnallisen harjoittelun kilpailu, joka järjestetään toista kertaa Turussa 21.-22.8.2020. Avoimen sarjan kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, urheilutaustasta tai taitotasosta riippumatta.  Kilpailupäivien lajit koostuvat pääasiassa voimistelun, painonnoston, voimannoston, kestävyyysurheilun seka voimamiesurheilun osa-alueista yllätyselementtejä unohtamatta. Kuitenkaan vaativimpia voimisteluliikkeitä (esim ring mu, bar mu ja käsilläseisonta) ei avoimessa sarjassa vaadita.

Avoimen sarjan rinnalla Turun Tuomiopäivässä nähdään elite-tason kutsukilpailu, jossa mittaa toisistaan ottavat 10 naista sekä 10 miestä. Mukana kisaamassa jälleen Suomen kärkinimiä, joten on sanomattakin selvää että elokuussa tullaan näkemään todella kovatasoinen kamppailu Tuomiopäivän herruudesta.

AIKATAULU

Perjantaina tapahtumassa vapaa pääsy. Lauantain ensimmäisen lajin sijainti julkistetaan myöhemmin ja lauantaina kisalajeja pääsee seuraamaan katsojalipulla.

PERJANTAI 21.8

YLEISÖLLE VAPAA PÄÄSY

klo 13.00-14.15 Urheilijailmoittautuminen Yläkentällä 

klo 14.15-15.15 Urheilijabriiffi Yläkentällä

klo 16-18.40 Laji 1 Jokirannassa 

klo 19 Yläkentän portit aukeavat yleisölle 

 

klo 19.30-22 Laji 2 Yläkentällä  

LAUANTAI  22.8.

 

Sisäänpääsy Samppalinnaan sekä Yläkentälle katsojalipulla!

Lippujen ostaminen vain kotisivujen kautta, ei siis lipunmyyntiä ovella!

klo 7.45 Samppalinnan maauimalan ovet auki urheilijoille (Volter Kilven katu 2)

 

klo 8.00 Samppalinnan maauimalan ovet auki yleisölle

 

klo 8:15-10.30 Laji 3, sijainti Samppalinnassa

 

klo 11.00 Yläkentän portit aukeaa yleisölle

 

klo 11.20-18.50 Lauantain loput lajit Yläkentällä

klo 19.20 palkintojenjako

___Tempur Logo CMYK_2015 black.jpg

design by

TURUN TUOMIOPÄIVÄ