LIPUT MYYNNISSÄ 1.6.2020

Turun Tuomiopäivä koittaa jälleen elokuussa, liput tulevat myyntiin 1.6.!

 

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty toiminnallisen harjoittelun kilpailu saa jatkoa myös tänä kesänä, kun Turun Tuomiopäivä valtaa katukuvaa jälleen 21.–22.8. Urheilujuhlat jatkuvat kaksi päivää ja mahdollisten yllätyslokaatioiden lisäksi pääkallopaikkana toimii viime kesältä tuttu Turun Urheilupuiston yläkenttä. Katsoja- ja kisaajaliput tulevat myyntiin maanantaina 1.6. Viimeksi kisaajaliput myytiin loppuun parissa päivässä, joten tänä vuonna kannattaa toimia entistäkin nopeammin!

 

Avoimeen sarjaan ovat tervetulleita kaikki kisaamisesta kiinnostuneet harrastajat. Jotta avoimen sarjan idea säilyisi, ei lajeissa tulla näkemään vaativimpia liikkeitä, kuten muscle uppeja tai käsilläkävelyä. Avoimeen sarjaan mahtuu kilpailemaan 40 miestä ja 40 naista. Lisäksi CrossFitin suomalaiset kärkinimet mittelöivät toisiaan vastaan Tempur Invitational kutsukilpailussa, jossa nähdään muun muassa Dubaissakin kisanneet Team Finlandin jäsenet Mirka Henriksson ja Laura Isopoussu sekä viime vuoden kutsukisavoittajat Emilia Leppänen ja Johannes Simola. Molempien sarjojen kisalajien suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Jonne Koski.

 

Kevään tilanne on pistänyt järjestäjät pohtimaan toden teolla, miten viime kesänä suosiota saavuttanut toiminnallisen harjoittelun kilpailu voisi saada jatkoa turvallisesti. “Haluamme, että tapahtumaamme nimenomaan halutaan tulla paikan päälle katsomaan ja tuntemaan urheilujuhlan tuntua. Yleisö luo fiiliksen tapahtumaan ja tahdomme tarjota yleisölle myös puuhattavaa itse kisan seuraamisen ulkopuolella. Tavoitteena on saada alueelle laaja kirjo muun muassa ruoka- ja vaatemyyjiä. Tänäkin vuonna alueella on anniskelu. Toivomme että Turun Tuomiopäivästä kasvaa suuri yleisötapahtuma ja urheilufestari. Toki vallitseva tilanne saattaa hieman muuttaa suunnitelmiamme tämän vuoden osalta.” Kommentoi Meri Kylänpää, toinen tapahtuman järjestäjistä.  


Tällä hetkellä tapahtumasuunnittelut jatkuvat normaalisti hallituksen linjaukset huomioiden. Tänä vuonna kisoja on mahdollista seurata myös livestriimin välityksellä, ja näin ollen kilpailu pystytään järjestämään pahimmassa tapauksessa myös ilman yleisöä. Jos yleisön osallistuminen jouduttaisiin järjestäjän toimesta perumaan, palautetaan lipun hinta ilman toimitusmaksua ostajalle. Kisaaja- sekä katsojaliput tulevat myyntiin maanantaina 1.6. kello 12 Turun Tuomiopäivän nettisivuille.

 Maksuvälineenä käyvät yleisimpien verkko- ja korttimaksuvaihtoehtojen lisäksi myös Smartum Pay sekä Eazybreak. Katsojalipun hinta on 14,90 € (sis. toimitusmaksu 1,50 €) ja kisaajalipun 79 € (sis. toimitusmaksu 2,50 €). Alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi aikuisen seurassa. Perjantaina tapahtumaan vapaa pääsy.

  VUODEN 2020   KISAINFO  

Turun tuomiopäivä on kaksipäiväinen toiminnallisen harjoittelun kilpailu, joka järjestetään toista kertaa Turussa 21.-22.8.2020. Avoimen sarjan kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, urheilutaustasta tai taitotasosta riippumatta.  Kilpailupäivien lajit koostuvat pääasiassa voimistelun, painonnoston, voimannoston, kestävyyysurheilun seka voimamiesurheilun osa-alueista yllätyselementtejä unohtamatta. Kuitenkaan vaativimpia voimisteluliikkeitä (esim ring mu, bar mu ja käsilläseisonta) ei avoimessa sarjassa vaadita.

Avoimen sarjan rinnalla Turun Tuomiopäivässä nähdään elite-tason kutsukilpailu, jossa mittaa toisistaan ottavat 10 naista sekä 10 miestä. Mukana kisaamassa jälleen Suomen kärkinimiä, joten on sanomattakin selvää että elokuussa tullaan näkemään todella kovatasoinen kamppailu Tuomiopäivän herruudesta.

AIKATAULU

Perjantaina tapahtumassa vapaa pääsy. Lauantain ensimmäisen lajin sijainti julkistetaan myöhemmin ja lauantaina kisalajeja pääsee seuraamaan katsojalipulla.

PERJANTAI 21.8


13-14.30 Urheilijailmoittautuminen Yläkentällä
 

14.30-15.15 Lajien briiffaus urheilijoille  (lajit 1 & 2)
 

16.00- 18.30 1. laji jokirannassa

19.00 Yläkentän portit aukeavat yleisölle

19.30-21.30  2. laji Yläkentällä  

LAUANTAI  22.8.


7.45 Lajien briiffaus urheilijoille, Samppalinna  maauimala


8.15-10.30  3. laji, Samppalinnan maauimala

11.00  Yläkentän portit aukeavat yleisölle

11.30 -18.30 Loput lajit Yläkentällä


19.00 Palkintojen jako

design by

TURUN TUOMIOPÄIVÄ